21 Aralık 2012 Cuma

Koşu Bandı Almadan Önce Bilinmesi Gereken Temel Bilgiler


Yürümek gibi bir tutkunuz var ve dışarı çıkmak istediğinizde hava ya çok soğuk ya da yağmurlu böyle bir durumda evinizde bir koşu bandının olması iyi olabilirdi. Koşu bantları kapalı alanlarda size yürüme ve ya koşma imkânını sunan motorlu araçlardır. Bir motora bağlı hareket eden zemin sayesinde spor yapma imkânı sunar. Genellikle spor salonlarında görmeye alışık olduğumuz koşu bantları günümüzde artık evlerde de kullanılmaya başlanmaktadır. İnsanlar bunları satın alıp evlerinde kullanmaktadırlar. Peki, koşu bantı alırken nelere dikkat etmeliyiz.




Koşu bantları öncelikle güvenilir olmalıdır. Size bir tehlike durumunda zarar vermemeli ergonomik olmalıdır. Ayrıca sağlam bir yapıya sahip olmalı 100-120 kilo taşıyabilmelidir. Ve koşu bantlarında size yaktığınız kaloriyi, aldığınız mesafeyi gösteren bir ekran bulunmalıdır. Koşu bantları ucuz aletler olmadığı için bunlar bozulduğu zaman yenisini almak kolay bir şey değildir. Bu yüzden koşu bantı alırken öncelikle garanti süresine dikkat edilmelidir. Koşu bantları küçük makineler de değildir ve bunların evde olması bir yer sorunu oluşturabilir. Bu yüzden koşu bantları katlanabilir yapıya sahip olmalıdır.

Ülkemizde ev tipi fitness ürünlerinde en iyi hizmeti veren en kaliteli marka voit markasıdır.Bu nedenle koşu bandı satın alacak kullanıcılara voit markasını öneriyoruz.Voit koşu bantlarında 5 yıl motor garantisi bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder