10 Temmuz 2013 Çarşamba

EKONOMİK EV TİPİ KOŞU BANTLARI VE GOODMAN SM15 KOŞU BANDI

Merhabalar.
Koşu bandı seçiminde ucuz koşu bantlarını çok fazla önermediğimizi söyleyebiliriz. Bununla birlikte özellikle ev tipi koşu bandı arayan kullanıcılara da kalite olarak yeterlilik düzeyinde  bulunan ve giriş seviyesi özelikleri karşıladığını düşündüğümüz ürünü önerisinde de bulunmak mecburiyet haline geliyor. Size tanıtacağımız koşu bandı fiyat olarak oldukça ekonomik, özellik olarak giriş seviyesi özelikler barındıran, kalitesi için kötü diyemiyeceğimiz, fazla sorun çıkarmayacağını düşündüğümüz, voit gibi kaliteli ürünleri seçin demekle birlikte ille de ucuz koşu bandı arayışı içinde olanlara önereceğimiz bir model.
Ürün GOODMAN markalı bir ürün. İnterspor garantisi ve güvencesiyle Türkiye piyasasına sokuluyor. İnterspor bildiğiniz üzere voit markasının Türkiyedeki üreticisi ve aynı zamanda dağıtıcısı. Voit markası gibi çok özenli bir markayı geliştiren ve pazarlayan bir firmanın kötü bir ürün piyasaya sürmesi tabiiki imkansız. Bazı özellikler minumum düzeyde tutularak bu fiyat aralığında bir ürün ortaya çıkıyor diyebiliriz. Yine interspor firmasını yetkili servisleri  aynı ürünün servisine bakıyor ki bu çok önemli bir avantaj.
Ürünü tanıtmaya başlayabiliriz.


GOODMAN SM15 KOŞU BANDI
Ürün 2.25 beygir gücüne sahip ki  100 kg segmenti için gayet ideal bir ürün. Zaten 100 kg üzerindeki kullanıcıların biraz daha özel bir ürün tercih etmelerini öneriyoruz. Otomatik eğimi olmayan ürünün 2 kademeli manuel eğimi var. EĞim bildiğiniz üzere kalori harcamak isteyen kullanıcılar için önemli bir özellik . bu cihazda sadece manuel oarak ayarlayabiliyorsunuz. Eğim sizin için hayati öneme sahipse otomatik eğimli tercih etmelisiniz.
Cihaz 12 km hıza çıkabiliyor ki bu ortalama birisi için güzel bir hız.

ÜRÜNÜN GÖRSELLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

ÜRÜN ile ilgili detaylar için aşağıdaki linke tıklayınız.
http://www.sportifsepetim.com/?urun-4116-goodman-sm15-kosu-bandi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder