23 Ekim 2013 Çarşamba

Evinize alacağı koşu bandı için eşinizden çekiniyorsanız:)

Evinize bir koşu bandı alacaksınız ama eşiniz ne der korkusu mu yaşıyorsunuz:) Eyvah eyvah  sizin için maalesef yapabileceğimiz bir şey yok, üzgünüz:) Ama durun, durun bir dakika! Sanırım tam size yönelik bir koşu bandı var. İnanılmaz ama gerçek.
Şaka bir yana. Birçok erkek kullanıcı evine koşu bandı almak istiyor ama maalesef ki evin hanımefendisi ne der korkusu yaşıyor. Kabul edin ki gerçek bu. Evinde son sözü kendisinin söylediğin iddia eden erkekler emin olun ki şu anda benim söylediklerimi tasdik ediyorlardır. Erkeklerin işi çok zor değil. Bayanların tepkisini çekmeyecek, zarif görüntülü koşu bantları yok değil. İstisnai olsa da var. Ve üstelik tam da bayanların istediği gibi fazla yer de kaplamıyor ve evde ayakaltında dolaşmıyor. Erkekler bu kıstsları karşıladığında çok rahat bir şekilde evlerine koşu bandı koyma konusunda eşlerini ikna edebilirler.
 Tabii işin birde diğer yönü var. Koşu Bandı talep eden tüketicilerin yarısından fazlası ise bayan tüketiciler. Onlar koşu bandı almaya karar verdiğinde ise beylerden sadece bütçe ile ilgili bir tepki ile karşılaşıyorlar. Ve yine evde nasıl koyacakları, salona koyacaklarsa salon takımı ile uyuşup uyuşmayacağı, renklerin evdeki mobilyaya uymasına kadar birçok kıstası kafalarında halletmek zorundalar. Koşu bantları ise spor aleti olduğundan maalesef ki birçoğu hantal bir görüntüye sahip. İşe bu yazımızda hem beyleri rahatlatacak hem de hanımların estetik ihtiyaçlarına karşılık verecek ve evde kalabalık yapmayacak bir koşu bandı modelini tanıtmak istiyoruz. Aslında sportifsepetim.com adlı sitede bu ürün ile ilgili harika bir yazı var. Sizlerle paylaşmak istediğim güzel bir yazı.

Tanıtacağım ürün Voit markasının katlanabilir ve yer kaplamayan model ifadesi ile lanse ettiği White 700-II modeli.

Ürün ile ilgili tüketici deneyimlerini barındıran bir yazı var. White 700-II alan bir tüketicinin satın almadan önceki karar aşamasını ve deneyimini anlatan harika bir yazı.

Ürün ile ilgili hazırlanmış bir video. İyi Seyirler.

Selim GÜNDÜZ - Kondisyon Ürünleri Uzmanı

1 yorum:

  1. merhabalar.
    white 700-II koşu bandı bir çok koşu bandına göre daha sessizdir. Koşu bantları ortalama 55-60 desibel arasında ses çıkartmaktadır. Kıyaslama yapmak adına şöyle bir örnek verebiliriz. Buzdolabı 50 desibel, Bulaşık makinesi 60 desibel, çamaşır makinesi 70 desibel ses çıkartmaktadır. Koşu bandının 55 desibel ses çıkarttığını düşünürseniz daha rahat anlaşılacağını düşündüğümüzde ortaya çıkacak ses düzeyin daha iyi anlamış oluruz.
    Burada bir başka konu daha var ki o da koşu bandında koşarken banda uyguladığınız basınç neticesinde ortaya çıkan ses.
    Koşu bantlarında oluşabilecek,yani komşularınızı rahatsız edebilecek ses; genellikle koşu bandı üzerinde koşarken ayağınızı koşu bandı zeminine vurduğunuz anda çıkan sestir.Koşu bandı motorlarında çok yüksek miktarda ses çıkmaz.Koşu bantlarının motrundan çıkasn sesi yan odadan çok fazla duymazsınız.Tabi bu iletkenlik duvar kalınlığına göre değişebilmektedir.

    Apartman dairelerinde oturan kullanıcıların komşularına gidecek olan ses koşu bandının motorunun sesi değil,sizin üzerinde koşarkenki koşu bandı zeminine vurduğunuz ayak sesidir.Peki bu sesin aşağıya veya komşulara gitmesini nasıl engelleriz?
    gittigidiyor dükkanımızda arzu ederseniz satışa açabileceğimiz koşu bantları için özel olarak kauçuk bir maddeden üretilmiş koşu bandı minderi satın alarak bu sesi %70 - %80 oranında izole edebilirsiniz.Yani koşu bandı minderini koşu bandınızın altına sererek, zemine uygulamış olduğunuz baskıyı minimuma ve ses çıkma olanağını en az seviyeye indirmiş olursunuz.Ayrıca koşu bandı minderinizi halının üzerinde kullanarak ses yalıtımını daha iyi sağlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil