23 Kasım 2012 Cuma

Koşu Bandı Alacaklar Bu Yazıyı Baştan Sona Pür dikkat Okuyun...



Koşu Bandı Alacaklar Bu Yazıyı Baştan Sona Pür dikkat Okuyun...
  
Evde işyerinde ya da spor salonunda gördüğümüz genellikle spor salonuna gitmeye pek vakti olmayan ve günlük hayatında yürümeye ya da koşmaya pek vakit bulamayan insanlar tarafından kullanıldığı gibi birçok aktif sporcu tarafından da formdan düşmemek için kullanılır. 



Koşu bandı hem sağlıklı hem ise düzenli spor yapmamız için ideal bir alettir. Koşu bandı alırken önemle dikkat etmemizgereken noktalardan biri koşu bandı kullanacağımız alan. Bu alanın genişliğine ya da büyüklüğüne göre uygun ebatta bir koşu bandı almamız gerekir. Bunun yanında birçok koşu bandında da bulunan hız ayarlanabilir özellikte olmalı ne kadar hızlı koşmak istediğimi kendimiz ayarlayabilmeliyiz. 

Ne kadar mesafe olduğunu görmemiz bu ne kadar mesafe koşumuzu gösterip bize daha da uzağa götürmemizi sağlayabilir. Ve bunlara ek olarak kalori, nabız ve zaman ayarlanabilir olmalı ki. En önemlisi zaman ayarlanabilir olması çünkü ne kadar zaman koşacağımızı ayarlayıp kendimize bir Standard belirlememiz için çok önemli. Bunlara ek olarak isteğe bağlı koşu hızını yavaşa düşürme özelliği ya da koşu bandının kullanım pratikliği taşımada kolaylık sağlayacak bir koşu bandına sahip olmamız gerekmektedir.

Koşu bandı satın almadan önce bilmeniz gereken en önemli şey marka ve markanın sunmuş olduğu hizmetlerdir.Ülkemizde koşu bandı markasında en çok tercih edilen marka voit markasıdır.Voit koşu bantlarının bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi koşu bantlarındaki motorlarına 5 yıl garanti vermesidir.Voit koşu bantlarının tercih edilmesindeki diğer önemli bir neden ise 81 ilde 104 farklı noktada teknik servis hizmeti vermesidiri.Buda Türkiyedeki en yaygın servis ağına sahip olan koşu bandı markası olduğu anlamına gelmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder