6 Eylül 2013 Cuma

2013 SEZONUNA PİYASAYA GİRİŞ YAPAN KOŞU BANTLARI

Her marka ürünlerini yeni teknolojilerle  güncellemek durumundadır. Bu sebeple tüm markalar her yıl bir çok ürünü güncellemekte  yeni teknolojiler geliştirmekte ve yeni modellerini piyasaya sürmekteler. İnterspor  firmasıda bu sezon geliştirmiş olduğu yeni teknolojileri yeni modellerine entegre ederek kendisini geliştirmektedir. Her yeni model koşu bandı bir öncesine göre teknolojik anlamda bir çok özelliği de barındırmaktadır. sportifsepetim.com canlı destek hattından  voit ürün uzmanları ile yaptığımız söyleşide bir çok yeni ürün hakkında bilgi aldık ve sıcağı sıcağına sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Öncelikle sezona henüz giriş yapan voit vito serisi ile ilgili bilgi veren sportifsepetim.com yetkilileri  giriş eviyesi ürün arayan tüketicilerin en fazla aradığı ürün olacağını şimdiden söyleyebileceklerini ifade ediyorlar. ortalama boy ve kiloya sahip  tüketicilerin  tüm ihtiyacını fazlası ile görebileceğini söyleyen yetkililer aynı zaman bu ürünün esnek zemin özelliğine sahip olduğunu belirtiyorlar ki bu gerçekten çok önemli. Manuel eğimli , otomatik eğimli ve masaj aletli bu voit vito koşu bandı serisinin estetik olarak ta gözleri doldurduğunu gayet rahatlıkla söyleyebiliriz. Bknz:Aşağıdaki resimler.
Motor gücü olarak yine ortalama kullanıcıları tatmin edecek 1.75 HP motor gücüne sahip olan bu model 110 kiloya kadar sorunsuzca işlevini yerine getirebilmektedir. Ürün hakkında çok daha detaylı bilgi istiyorsanız canlı destek hattından siz de sportifsepetim yetkililerinden ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Gayet içtenlikle bilgi alabileceğinizi şimdiden söyleyebiliriz


Voit Vito Koşu bandı ile ilgil video paylaşımımızı da aşağıda bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder